Annons
Annons

A part of me


 

Jag växte upp i ett gammalt hus någonstans i norra Sverige omgiven av skog och sjöar med spöken och andar som närmsta grannar. Mina föräldrar som är bildkonstnärer byggde upp ett mörkrum när jag var 14 år och där väcktes min passion för att skapa bilder. Min nyfikenhet att experimentera inom fotografin har öppnat upp en port mellan saga och verklighet, tidlöshet, fantasi och nutid. Här kommer jag dela med mig av mina bilder och min inspiration.

Annons


© Anna  MalmbergRANSLATION I grew up in a very old house somewhere in the North of Sweden, surrounded by forests and lakes, with ghosts and spirits as closest neiborhood. When I turned 14, my artist parents built me up a dark room. I started to develop my experimentations as a photographer because it was the only way I had to create a gate between fairy tales and reality, timeless fantasy and present time. Here I will share my pictures and my inspiration.

T

 

 

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons