Annons
Annons

Among flowers


 

Det är inte ofta man träffar en själa syster, en som egentligen inte är ens riktiga syster. Eftersom jag har dom finaste systrar man kan ha så jämför jag ju dom med alla andra. Det är både positivt och negativt ibland. Speciellt när ingen av oss bor i samma land för tillfället. Men ibland händer det att man träffar någon som man känner att det är något speciellt med.
Som med Lisa. Vi har bara träffats två gånger, först när jag fotade hennes kampanj bilder för MES DAMES i Paris i juli och sen en gång till när vi fotade lookbook bilderna i Stockholm för några veckor sedan. Ett exempel är att vi älskade boken ”Linnea i målarens trädgård” som barn, det gör jag i och för sig fortfarande, och båda fick välja ett tredje namn när vi var nio år och då valde båda Linnea efter vår favoritbok. Hur stor är den chansen egentligen? När vi kom underfund med det rann tårarna lite.

Annons

MES DAMES grundades av Lisa Wikander i Paris 2009, mer som ett litet projekt som nu har vuxit sig större. Här är i bilderna jag tog till hennes vår och sommar kollektion för 2012.

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)


Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar