Annons
Annons

Hemma hos oss


 

Jag är rätt van att flytta runt ofta. Att ha bott snart i två år i våran lägenhet är länge för att vara jag. För att ändå få lite förändring här hemma har vi nog möblerat om minst fem gånger sen vi flyttade in.
För ett par veckor sen slängde vi ut soffan på gatan. Sedan vi hittade den på Ebay för 500 kr när vi flyttade in har vi i stort sett hatat den. Stor, klumpig och fruktansvärt nedsutten och obekväm. Så vi sa tack och adjö och beslutade att sängen även fick agera soffa tills vi flyttar nästa gång, (förhoppningsvis rätt snart).

AnnonsSå sängen fick flytta in i vardagsrummet och sovrummet har nu blivit Sonny Lous rum och mitt arbetsrum.


De svartvita kuddarna har jag sytt. Den lila mönstade kudden har hag köpt på Etsy, den broderade kommer från Stadsmissonen i Stockholm och linnekuddfodral från Hm home.


Den turkosa pläden och det virkade överkastet har jag hittat i Montmartre. Till höger, min gröna samling.

Den här lampan köpte jag på en marknad i går för 10€.

Nu när vi inte har någon soffa längre som tar upp en massa plats får vi plats med ett litet köksbord vid fönstret. Det är nog min nya favoritplats förutom bland alla kuddarna i sängen!

På den ljusblå hyllan som jag har målat står vinylskivor, Frank Höhnes nyutgivna bok som han har gett oss och Jonchas Semi Modular Synth. Under boxarhandskar från Emmaus i Montpellier och hjorthorn med diverse halsband.

På väggen mitt emot hänger en makrame uggla från Etsy brevid bokhyllan.

Till vänster, loppisfyndade väskor, till höger, fransklänning från Zara, fotografi som jag sålde på Urban Outfitters förra året och en del av Jonchas syntsamling.

Den ljusblå dörren som jag har hittat på gatan har blivit Jonchas artbetsbord.

Växterna köpte jag för 2€ styck med hopp om att det ska klara sig ett tag (!). Jag har tyvärr inte ärvs mammas gröna fingrar…

Mitt rangliga stativ som jag köpt i Berlin får agera lampben, leopardstol från loppis och leopardfilten kommer från Ebay för många år sedan.


Och sist men inte minst en glad Sonny Lou med kofta från Emmaus på Götgatan i Stockholm, det kviltade täcket hittade jag för 4€ på loppis och zebrafilten har jag sytt.

Det andra rummet visar jag en annan dag.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar