Annons
Annons

Looking for models


 

En vecka kvar till julafton. Mycket att fixa innan då vi åker i väg, en vecka tilll JonChas familj. Kommer vara märkligt att inte fira en vit jul där hemma. Är allt för nostalgisk & hemmakär men det är bra med förändringar också försöker jag intala mig.
Hur ska ni fira jul? 

Annons

Bilderna på Nazanin är snart klara. Visar några stycken för er nu. Hoppas att ni gillar dom.

Nu värker ryggen och tröttheten börjar komma krypandes så jag ska nog krypa ner i sängen och drömma om olika fotoprojekt jag vill göra.

Jag letar alltid nya ansikten att fotografera & är ständigt på jakt efter en musa. Så om du bor i Paris eller någonstans i Sverige & känner dig rätt bekväm framför kameran & skulle vilja bli fotograferad av mig, tveka inte att skicka nytagna bilder och några rader om dig själv.

Ser fram emot att höra av dig!

Sov så gott så länge
kramar

© Anna Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar