Annons
Annons

Sunday movie & music tips


 

Sällan har jag blivit så berörd av ny musik som jag blev när jag hörde slutlåten Becomes the Color av Emily Wells i filmen Stoker. Resten av albumet ”Mama” är ett hisnande mästerverk med en mix av toner från folk, beats, klassiskt och hip hop.

Annons

Stoker-2

Filmen Stoker är regisserad av Park Chan-wook som också har gjort fantastiska filmen Oldboy och är en twistad thriller där man inte vet vad som kommer hända härnäst. Jag rekomenderar den verkligen.

Ain’t Them Bodies Saints är en annan film jag såg härom dagen. Det är en kärlekshistoria som utspelar sig i ett tidlöst Texas. Dess miljö, ljus, färger och lugna tempo gör den till en av de vackraste och mest inspirerande filmer som jag sett på länge.

Ain't-them-bodies-saints

Emily Wells kommer även hon från Texas, platsen på jorden jag drömmer mest om att besöka och som har fängslat mitt intresse i många år. Jag drömmer om karga landskap, öde guldgrävar städer och salooner.

Är det någon av er som varit där skulle det vara underbart att få höra era historier. ♥

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar