Annons
Annons

Tankar om fotografi


 


Bland det bästa jag vet är att fånga känslor på bild, att låta en del av själen lysa igenom,
både den jag porträtterar och även del av mig själv.
Att blotta någons innersta vare sig det är påklätt eller avklätt och att få ögonblicket och känslan att stanna kvar.
Det är det jag älskar med fotografi och som jag också strävar efter och alltid vill bli bättre på.

Annons

Jag vill gärna ha en personlig kontakt med den jag fotograferar, just för att det är lättare att få fram känslan jag vill åt och att det såklart blir mer avslappnat som sen i sin tur leder till en bättre bild.

Min syster har jag fotograferat otaliga gånger och det är alltid lika lätt och roligt att samarbeta ihop. I våras fotograferade jag henne tillsammans med hennes pojkvän Oscar. Spontant och snabbt, mitt emellan bokprojekt plåtningen som jag faktiskt höll på med.
Men det är det som är det roliga och fantastiska, att det inte alltid behöver ligga timmar bakom en bra bild. De bilder som jag tycker mest om som jag själv har tagit är främst just sådana, ögonblicksbilder, planerade i samma stund.

Vad tycker ni är en bra bild? Vad fastnar du för när du ser en bild du tycker om?
Det är roligt att höra era tankar och funderingar om fotografi!

Ni kan se fler bilder från samma dag på Kajsa och Oscar här, här, här och här.

 

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg

Kajsa och Oscar © Anna  Malmberg
© Anna Malmberg

http://northerndelight.elledecoration.se/

http://www.annamalmbergphoto.com/

(En serie bilder på syster Kajsa och hennes Oscar tagna på Österlen en kall dag i april i år.)

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar