Annons
Annons

The fox & the lion


 

Nu när bilderna är klara till projektet med Lisa Bengtsson har jag börjat jobba med bilderna från JonChas musikvideo inspelning. Två helt fantastiska inspelningsdagar tillsammans med min fina vän och kompanjon Mia och ett grymt härligt team.

Annons

Kände att jag vill göra sånt här hela tiden. Mår så bra när jag får jobba hårt och vara kreativ. Kanske blev det lite väl många bollar i luften samtidigt att vara ansvarig för både styling och scenografin och dessutom ta bilder till skivan och en del behind the scenes. Men det var det som var så roligt på samma gång! Efteråt sov jag flera dar i streck kan jag säga.

Här leker jag och Mia med rekvisitan och kameran mellan en tagning. 🙂

 

© Anna Malmberg

 (For TRANSLATION click on the flag under the post!)

 

När videon är klar, mycket snart, ska ni  få se bilderna.

puss & go’ natt

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar